Selecteer een pagina

Healing Welness Mat

 

Healing wellness experience mat

Ik werk zelf met veel plezier en succes met  de “healing wellness experience mat”  in mijn praktijk. 

Natuurlijk ben je van harte welkom om deze te komen uitporberen of zefl aan te schaffen voor bij je thuis of in je praktijk.

Deze heerlijke ontspanningsmat is voorzien van edelstenen en licht die samen zorgen voor een aangename warmte die wel 4 tot 6 centimeter diep in de spieren en het weefsel doordringt. De “healing wellness experience mat” beschikt over meerdere programma’s welke harmonieus samenwerken wat uiteindelijk leidt tot een totaal gevoel van welzijn. De “healing wellness experience mat” biedt vijf geavanceerde natuurlijke therapieën die gecombineerd kunnen worden tot één volledige wellness ervaring!  

 

De vijf geavanceerde natuurlijke therapieën

Hot Stone Therapy

verwarmde stenen op het lichaam helpen vastzittende spieren te
ontspannen en zorgen voor een verhoging van de lokale bloedcirculatie. Deze vorm van
therapie vaak wordt toegepast in spa's en schoonheidssalons. De hot stone therapie in
de “healing wellness experience mat” is een veel complexer proces. De positieve effecten
van hot stone therapie worden versterkt door edelstenen. De “healing wellness experience
mat” beschikt over een combinatie van diverse edelstenen, toermalijn, jade en amethist.
Dit zijn natuurlijke geleiders van ver-infrarood stralen en negatieve ionen zodra ze worden
geactiveerd door de verwarmingstechnologie. Dit vergroot het effect van hot stone
therapie op uw lichaam.

Far Infrared (FIR) 

Ver-infrarood stralen zijn voor het blote oog onzichtbaar maar hebben een voedende rol en een grote invloed op onze gezondheid. De belangrijkste bron is de zon. De “healing wellness experience mat” laat je deze lichtstralen ervaren in de vorm van warmte waarbij de natuurlijke edelstenen in de mat geactiveerd worden. De stralen dringen diep in de weefsels van het lichaam wat zorgt voor een vermindering van eventuele pijnklachten, ontstekingen en stijfheid en een verhoogd zuurstofgehalte. FIR therapie bevordert ontspanning waardoor een groot gevoel van wellness ontstaat. De “healing wellness experience mat”  kan worden geleverd met een foliedeken om extra warmte te genereren.

Negatieve ionentherapie

 Negatief geladen ionen worden gezien als de vitamines van de lucht. Ze maken de lucht gezond en zijn van vitaal belang voor alles wat leeft doordat het lichaam makkelijker zuurstof kan opnemen. Negatief geladen ionen zijn uitermate belangrijk voor een goede gezondheid en helpen met het verwijderen van schadelijke metalen uit je lichaam. Net als frisse lucht, kan een dosis negatieve ionen voor een verfrissende schok in je lichaam zorgen. Negatieve ionen die in combinatie met FIR worden gebruikt, stimuleren het lichaam van binnenuit waardoor de kwaliteit van andere vormen van behandeling en het herstel van het lichaam vergroot wordt.   

PEMF Therapie 

PEMF, Pulsed Electro Magnetic Field ofwel magneetveldtherapie  is zeer doeltreffend bij verschillende klachten. Hierbij worden gepulste electromagnetische velden gebruikt om het celgedrag in het lichaam aan te passen. frequentie op het lichaam. Care for Wellbeing baseert de PEMF-technologie op de variabelen waarvan is bewezen dat ze effectief zijn op 7,83Hz, 3000 milligauss en het gebruik van een gepulseerde sinusoïdale golf. Deze combinatie zorgt voor maximale effectiviteit en vermindert bestaande complicaties. 

De kracht van edelstenen

Edelstenen zijn magische levende wezens, zij hebben miljoenen jaren nodig om zich te vormen. Door de integratie van natuurlijke edelstenen in de “healing wellness experience mat”  ervaar je alle voordelen van o.a. de ver-infrarood therapie en de negatieve ionentherapie. De edelstenen functioneren als versterkers van deze eigenschappen, het afstemmen met hun specifieke eigenschappen. Alle edelstenen in onze mat bieden wellnessvoordelen, daarom gebruiken wij een speciale combinatie van edelstenen die het meest positieve resultaat zal geven. Hoe meer stenen in de mat, hoe meer voordelen je ervaart 

De edelstenen in de mat

Amethist

Meer over de edelstenen in ons product:

Amethist is een lila tot donkerpaarse, doorzichtige steen met een glasachtige glans. De steen behoort tot de macrokristallijne kwarts-familie. Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking en is een natuurlijke geleider van FIR en negatieve ionen. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf. De Amethist stimuleert de bovenste chakra’s hierdoor kan de Amethist spirituele groei en inzichten bevorderen, zeker voor mensen die aan het begin staan van hun spirituele pad. Amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel, hoofdpijn, celregeneratie, migraine, nachtmerries en andere slaapproblemen. De amethyst die gebruikt wordt in de “healing wellness experience mat” is fijn geplet en hierdoor de meest comfortabele.

 

Jade

Jade kan smaragdgroen tot lichtgroen, geelachtig, bruinachtig en paars van kleur zijn. De steen is doorschijnend tot opaak met een glasachtige tot zijdeglans. Jadeiet is naast nefriet, één van de twee steensoorten die jade genoemd wordt. Jade is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel). Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Het werkt in op het hart chakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Fysiek werkt jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Het heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, blaas, het zenuwstelsel en vruchtbaarheid. Tenslotte is de Jade een natuurlijke geleider van FIR en negatieve ionen.

Toermalijn

Toermalijn is doorzichtig tot doorschijnend met een glasachtige glans en kan verschillende kleuren zijn. Toermalijn werkt aardend, beschermend en reinigend. Het is een zeer geschikte steen om te gebruiken als bescherming tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling. De steen doet dit op verschillende manieren: het werkt als een soort van schild, helpt negatieve energie afvoeren en zet negatieve energie om in positieve energie. Hierdoor worden de aura energiebanen gereinigd en in balans gebracht. Toermalijn helpt je hierdoor in je kracht staan en een ontspannen en zelfverzekerde houding aannemen. Toermalijn heeft niet alleen een positieve werking op mensen en dieren maar ook op planten en bomen. De steen zorgt voor natuurlijke bescherming en stimuleert groei en bloei.

Obsidiaan

Obsidiaan is de enige steen die we gebruiken in onze matten die geen FIR of negatieve ionen produceren. Deze steen ontstaan uit snel afgekoeld lava en wordt dus gevonden in vulkanische gebieden. Het is een opaak zwarte, glasachtige steen soms met witte, grijze of rode vlekjes. Obsidiaan is een sterk inzichtgevende en reinigende steen en stimuleert persoonlijke ontwikkeling door (zelf)inzicht en het opruimen van bagage uit het verleden. Het brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen (of ziekte) en verdrongen en weggestopte ervaringen en emoties naar boven. De steen kan als een spiegel werken en helpt ontdekken wie men werkelijk. De steen vermindert angst, blokkades, trauma’s en beperkende gedrags- en denkpatronen. De steen kan zeer krachtig werken en door de heftige emoties die naar boven kunnen komen. Obsidiaan beschermt tegen psychische aanvallen, vermindert negatieve geestelijke of spirituele invloeden en neemt negatieve energie uit de omgeving (straling, wateraders, etc.) op. Het bevordert helderheid van geest en verscherpt de zintuigen. Fysiek werkt de steen pijnstillend, krampopheffend, stimuleert de spijsvertering, ontgift en verbetert de doorbloeding. De steen kan hierdoor ook verwarmend werken bij chronisch koude handen en voeten

Account- en factuurgegevens

Je bestelling

Healing Welness mat
€ 1.477,-

error: Content is protected !!