Selecteer een pagina

Disclaimer

 

De inhoud van deze website is uitsluitend voor informatieve doeleinden en geeft geen medisch, regulier of psychologisch advies.

Diagnose zijn voorbehouden aan een arts.

De informatie die via deze website wordt verstrekt, mag niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van een (geestelijk) gezondheidsprobleem of ziekte.

Het is geen vervanging voor professionele zorg.

Als u denkt of vermoedt dat u een medisch of psychologisch probleem heeft, dient u uw zorgverlener te raadplegen.

Negeer professioneel medisch advies nooit of stel bezoek daarvan niet uit vanwege iets dat u op deze website of in de training / cursus hebt gelezen.

Houd er rekening mee dat de technieken zoals beschreven op deze website / training / cursus / online info mogelijk onbekend zijn bij uw professioneel zorgverlener en daarom moeilijk te beoordelen zijn.

Links op deze website worden alleen aangeboden als informatiebron en geven niet impliciet aan dat we de inhoud op de gelinkte sites aanbevelen of goedkeuren, noch zijn we verantwoordelijk voor hun nauwkeurigheid of inhoud. 

De genoemde testimonia of recensies vormen geen garantie of voorspelling met betrekking tot de uitkomst van een consult / training / cursus / of de aangeboden informatie.

De testimonia op deze website vertegenwoordigen de ervaring van individuele cliënten. Individuele ervaringen zijn geen vervanging voor wetenschappelijk onderzoek. Het zijn individuele verhalen vanuit de praktijk welke geheel vrijwillig vertelt worden / zijn.

De schrijver, de auteur, de website ontwikkelaar, de organisatie van Frequentie Academie online en diens informatie leveranciers sluiten elke aansprakelijkheid uit voor eventuele schade, direct en indirect, op welke manier dan ook ontstaan, voortvloeiend uit of in verband houdend met de diensten, producten, consulten, trainingen, cursus, video’s, luisterfragmenten, werkboeken en ander aangeboden materiaal,  die worden aangeboden via www.frequentieacademie.nl of andere websites en bronnen waar vanuit www.frequentieacademie.nl naar wordt verwezen.

error: Content is protected !!