Selecteer een pagina

 

Wat maakt Kangen Ukon™ anders?

Enagic® heeft een patent verkregen op het innovatieve proces achter de creatie van elke capsule. Normale kurkuma supplementen oxideren snel bij het openen van de fles waar ze in zitten. Dit is niet het geval met Kangen Ukon™; elke individueel omhulde capsule blijft bewaard totdat JIJ besluit ervan te genieten. Daarbij worden de essentiële oliën uit de Kangen Ukon geraffineerd en geconcentreerd.

De bijzondere ingrediënten

Curcuma Aromatica Salisbury of Lentekruid

is rijk aan mineralen zoals kalium, magnesium en calcium. Bovendien bevat het een grote hoeveelheid essentiële oliën. Deze essentiële oliën komen alleen voor in Spring UKON. Van Spring UKON wordt gezegd dat het het immuunsysteem stimuleert door de grote hoeveelheid mineralen.
De reden waarom Enagic® deze twee vormen van kurkuma combineert, is omdat curcumine zelf niet in water oplosbaar is en lipiden nodig heeft om door het lichaam te kunnen worden opgenomen.

Curcuma Longa of herfstcurcumine

is zeer rijk aan curcumine en enzymen. Van curcumine wordt gezegd dat het ontstekingsremmend, pijnstillend en anti-oxidant werkt.
Autumn UKON is echter niet erg rijk aan mineralen en essentiële oliën.
Curcuma Longa groeit in heel Zuidoost-Azië.

Bevat

Curcumine en mineralen zoals; calcium, kalium, magnesium, ijzer, zink, mangaan, fosfor en selenium.

Herfst Ukon (kurkuma) poeder: Een vrije radicalenvanger en antioxidant en remt DNA schade.

Olijfolie: Olijfolie bestaat voornamelijk uit oliezuur, een vetzuur dat kan helpen de LDL (lage dichtheid lipoproteïne) niveaus op een normaal niveau te houden.

Perilla-olie: Perilla-olie is samengesteld uit 50-60 procent α-linoleenzuur, een omega 3-vetzuur dat kan helpen bij het behoud van een sterk immuunsysteem.

Account- en factuurgegevens

Je bestelling

Ukon
€ 62,50

error: Content is protected !!